ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κάμερες Ασφαλείας

Προστατέψτε τους ανθρώπους που αγαπάτε και την περιουσία σας.

Τα ποσοστά εγκληματικότητας αναμφισβήτητα συνεχώς αυξάνονται και για το λόγο αυτό θα πρέπει να σκεφτούμε τα μέσα για να εξασφαλίσουμε την επιχείρησή μας, την κατοικία μας καθώς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα από οποιοδήποτε είδος αυτών των κινδύνων. Η τοποθέτηση καμερών ασφαλείας είναι η λύση που ψάχνεις για να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ. Τα πλεονεκτήματά τους είναι πάρα πολλά, με κυριότερο ότι αποτελούν το πιο βασικό φόβο των διαρρηκτών.

Η δημοτικότητα των καμερών ασφαλείας έχει αυξηθεί την τελευταία δεκαετία και λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας, τώρα έρχονται σε πολλά σχήματα και μεγέθη. Υπάρχουν επίσης ενσύρματες και ασύρματες εκδόσεις αυτών των συστημάτων ασφαλείας. Οι ασύρματες εκδόσεις προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν οπουδήποτε.

Τα κύρια πλεονεκτήματα των συστημάτων παρακολούθησης CCTV είναι:

Ασφάλεια και προστασία για όλους τους χώρους

Έλεγχος και απομακρυσμένη διαχείριση 24 ώρες το 24ωρο

Παρακολούθηση του χώρου σας σε “πραγματικό χρόνο”

24-hours-support

Άμεση υποστήριξη 24/7

Σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη… κάθε στιγμή, σε ό,τι και αν συμβεί!
signature

Λεπτομερής και υπεύθυνη μελέτη

Μελετάμε τον χώρο σας, αναλύουμε σε βάθος τις δικές σας ανάγκες και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή.
safe-money

Συμφέρουσες λύσεις

Επιλέγουμε και προτείνουμε προς εγκατάσταση τα πλέον αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, ώστε να καλύπτονται εξ ολοκλήρου οι ανάγκες σας.
wifi

Ασύρματες κάμερες

Αποφύγετε την καλωδίωση και τα μερεμέτια με ένα σύγχρονο και αξιόπιστο ασύρματο σύστημα παρακολούθησης CCTV.
cctv-system-optionway-small

Ενσύρματα Συστήματα Καμερών Ασφαλείας

Τα ενσύρματα συστήματα παρακολούθησης CCTV αποτελούνται από συσκευές που συνδέονται μεταξύ τους μόνο με ειδική καλωδίωση, η οποία απαιτείται να είναι προεγκατεστημένη στον υπό προστασία χώρο. Σε περίπτωση που δεν υφίσταται καλωδιώσεις ή οι υπάρχουσες είναι ακατάλληλες, η Optionway αναλαμβάνει την πλήρη εγκατάσταση ειδικών καλωδιώσεων συστημάτων παρακολούθησης, εγγυώμενη τόσο την τεχνική αρτιότητα της εγκατάστασης όσο και για το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα.


ip-camera-optionway-small

Ασύρματα Συστήματα Καμερών Ασφαλείας

Τα ασύρματα συστήματα παρακολούθησης CCTV δεν χρειάζονται ιδιαίτερη καλωδίωση, παρά μόνο τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος του καταγραφικού και των καμερών. Αποτελούνται από πλήρως ασύρματες κάμερες IP, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν σε χώρους που είναι αδύνατον να δημιουργηθεί καλωδίωση λόγω αισθητικής χώρου, απόστασης του καλωδίου, κ.α. Τα ασύρματα συστήματα παρακολούθησης CCTV είναι κατάλληλα τόσο για κατοικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους και έχουν ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες με τα ενσύρματα συστήματα με την μόνη διαφορά ότι ίσως χρειαστούν ειδικοί αναμεταδότες-κεραίες για την αποστολή του σήματος.


ip-cctv-camera-optionway-small

Υβριδικά Συστήματα Καμερών Ασφαλείας

Τα υβριδικά συστήματα παρακολούθησης CCTV είναι συστήματα που αποτελούνται από ενσύρματες και ασύρματες κάμερες, ανάλογα με την καλωδίωση που υπάρχει στον χώρο ή είναι δυνατό να εγκατασταθεί. Έτσι μπορούμε να τα τοποθετήσουμε σε χώρους με ελλιπή καλωδίωση ή σε χώρους που είναι αδύνατον να δημιουργηθεί λόγω αισθητικής, απόστασης κ.α.

Διαδικασία Υλοποίησης

Μελέτη Χώρου

Lorem ipsum dolor sit amet, coctetur adipiscing elit.

Για το σύστημα συναγερμού γίνεται μελέτη του χώρου του πελάτη με αυτοψία και πολύ συζήτηση για την ανάγκη που καλούμαστε να καλύψουμε,εξηγώντας με πλήρη λεπτομέρεια τις ανάγκες του χώρου που μας εμπιστεύεται ο πελάτης να προστατεύσουμε,γιατί αν δεν πάμε εμείς καμία λύση τύπου online έτοιμη λύση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την δικιά μας εμπειρία. Αυτό γιατί κάθε χώρος είναι ξεχωριστός και κάθε οικογένεια έχει τις δικές της ανάγκες.Το σύστημα συναγερμού που πρόκειται να τοποθετήσετε είναι μια επένδυση που αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για μια δωρεάν τεχνική επίσκεψη στο χώρο σας, δεν θα το μετανιώσετε, πιστέψτε μας!

Καταγραφή

Lorem ipsum dolor sit amet, coctetur adipiscing elit.

Αφού συζητήσαμε για τις ανάγκες κάλυψης του χώρου σας, είμαστε έτοιμοι να μελετήσουμε τεχνικά πλέον την επιλογή των προϊόντων και τι ακριβώς θα χρησιμοποιήσουμε για την δημιουργία της τελικής τεχνικής μελέτης που θα είναι έτοιμη για τον δικό σας μόνο χώρο.

Υλοποίηση

Lorem ipsum dolor sit amet, coctetur adipiscing elit.

Αποστολή αναλυτικής οικονομικής προσφοράς .Ο πελάτης ενημερώνεται με λεπτομέρεια για τους λόγους που έχουν επιλεγεί οι συγκεκριμένες λύσεις και αν χρειαστεί γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές.Επίσης τιμές προϊόντων και κόστους τοποθέτησης, αναλυτική περιγραφή και χώρα προέλευσης, όροι και έτη εγγύησης, τελικό ποσό με φόρους και τρόπους πληρωμής.

Αποκτήστε το δικό σας σύστημα παρακολούθησης CCTV υψηλής ποιότητας σε προνομιακή τιμή!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε σύντομα, ώστε να προσαρμόσουμε το πακέτο ακριβώς πάνω στις δικές σας ανάγκες.